Una dintre cele mai frumoase zone turistice din Timiş, lacul Surduc, a găzduit un eveniment de promovare a oportunităților zonei, unde au fost prezenți liderii şi reprezentanții administrației județene şi locale.

Prezent la eveniment, reprezentantul administrației locale, Marian Constantin Vasile, a anunțat intenția de  înființare a unei asociaţii PRO SURDUC, care să aibă ca principal scop dezvoltarea acestei zone prin implementarea de proiecte fiabile, pentru atragerea investiţiilor în perioada 2014-2020.

„Vă propun înfiinţarea unei asociaţii PRO SURDUC, aceasta poate interpela în consiliul judeţean, în consiliul local autorităţile astfel încât proiectele să nu fie lăsate deoparte”, a precizat consilierul personal al primarului Nicolae Robu.

Fostul vicepreşedinte al CJ Timiş, care are mai nou în sarcină proiectele Timişoarei, este foarte interesat şi de dezvoltarea zonelor din judeţul nostru. „În definitiv cei care vor beneficia de turism în zonă sunt, în cea mai parte timişoreni, şi trebuie să ne gândim în principal la ei”, subliniază Marian Vasile.

Inițiativa de înființare a unei asociații a fost primită în aplauze de toţi cei prezenti.

Glume politice

Prezent și el la conferință Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, i-a propus, mai în glumă mai în serios, să semneze o adeziune la PSD. „Am o adeziune pentru tine, Marian” a spus Bojin, iar răspunsul  elegant al lui Marian Constantin Vasile nu s-a lăsat prea multă vreme aşteptat: „Si eu pentru dumneavoastră dacă doriţi”. Pentru a întări şi mai mult această imagine de fair-play 100% cei doi s-au aşezat unul lângă altul la fel ca în vremurile când era lângă Bojin, în calitate de vicepreşedinte al CJT-ului.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.