Joi, 4 iulie, Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin afirma despre consilierii locali PSD, ca s-au saturat sa voteze pe banda rulanta, proiecte introduse in ultimul moment pe ordinea de zi, a sedintelor de plen ale Consiliului Local Timişoara. Liderul PSD Timis, sustine ca a discutat cu primarul Nicolae Robu si impreuna au convenit ca nici un proiect sa nu mai fie introdus pe ordinea suplimentara a sedintelor Consiliului Local Timisoara.

Cu toate acestea primarul Nicolae Robu, vineri dupa-amiaza, in sedinta de plen a Consiliului Local, a introdus 22 de proiecte suplimentare pe ordinea de zi. Edilul a motivat aceste suplimentari prin faptul ca dupa ce este anuntata sedinta de plen a Consiliului Local Timisoara, intotdeauna apar noi proiecte, care nu suporta amanare.

Tot legat de introducerea proiectelor suplimentare in plenul Consiliului Local, cei trei consilieri locali ai PDL au promis, inca de la inceputul sedintei ca vor parasi sala, daca se va incepe votarea proiectelor de pe lista suplimentara.

Din cauza faptului ca liderii PDL, au parasit sedinta, mai multe proiecte nu au fost aprobate, deoarece aveau nevoie de cel putin 18 voturi, iar în sala au ramas doar 17 consilieri. Printre proiectele care nu au trecut de plenul consiliului, se numara amplasarea de tonete unde se va vinde pepeni si proiectul de reinfiintare a unui skatepark in oras.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentBirocratia intarzie constructia noului corp de cladire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu”!
Articolul următor144 de ani de la prima calatorie cu tramvaiul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.