Surprize, surprize pe scena politică din Timiş. Conducerea PMP Timiş, în frunte cu preşedintele filialei, Radu Lambrino şi vicepreşedintele Sorin Munteanu, a trecut la PNL. Cei doi vor face parte din Biroul Teritorial al PNL Timiş. Mutarea surpriză vine la doar o săptămână după vizita Elenei Udrea la Timişoara.

„În urma contactelor pe care le-am avut la nivel interpersonal am decis ca începând de astăzi să facem echipă prin primirea în PNL Timiş a principalilor lideri ai PMP Timiş. Acest demers precede pasul mai mare de coagulare a dreptei atunci când PNL va fuziona cu PDL. Momentul fuziunii este tot mai aproape. În ciuda scepticismului unora, fuziunea va avea loc. Am interprins multe contacte cu colegii de la PDL, am pregătit fuziunea la nivelul organizaţiilor din judeţ, dar asta nu înseamnă că în paralel nu am întreprins şi alte demersuri pentru ca forţa noastră să fie cât mai mare. Dreapta trebuie să se coaguleze şi trebuie să se manifeste pe scena politică printr-un puternic partid care să reprezinte interesele majorităţii populaţiei”, a spus liderul PNL Timiş, Nicolae Robu.

Fostul preşedinte al filialei PMP Timiş, Radu Lambrino, susţine că singurul demer pentru a echilibra scena politică este unificare dreptei. Lambrino a mai spus că Elena Udrea ştia de demersul său.

„Cred că în acest moment singurul demers de a echilibra scena politică este unificarea dreptei. Orice altă construcţie pe termen mediu sau lung reprezintă un efort care nu are o finalitate foarte clară. Eu am fost un constant susţinător a a cestei idei de coagulare a dreptei. Cât am fost preşedintele Mişcării Populare nu am atacat partidele de dreapta, ci din contră am venit cu soluţii constructive. Ceea ce încercăm să facem în PNL este să comunicăm cât mai bine cu oamenii care sunt alături de noi şi să mobilizăm electoratul care trebuie să voteze candidatul nostru pentru preşedenţia României. Mi-am anunţat intenţia de a nu mai candida la preşedinţia PMP Timiş cu mult timp înainte. Am avut o discuţie cu doamna Udrea despre lucrurile pe care eu le simt că nefiind în regulă”, a spus fostul preşedinte PMP Timiş, Radu Lambrino.

Radu Lambrino şi Sorin Munteanu vor primii funcţii în Biroul Judeţean al PNL. Fostul vicepreşedinte al PMP, Sorin Munteanu, are girul pentru a fi candidatul PNL la Primăria Buziaş în 2016.

 

3 COMENTARII

  1. Era de asteptat, acum o sa aveti 9%, Udrea va mai lipsea. Vai de voi PNL . Niciodata nu credeam asa ceva. Impreuna cu prietenii mei si cu toate cunostiintele noasre vom sustine PSD. Nu mai suport aceasta ciuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.