In trei saptamani va demara in Timisoara o noua campanie de sterilizare a cainilor, care nu sunt de rasa. Primaria Timisoarei va achizitiona o clinica veterinara mobila, pentru sterilizarea, atat a cainilor fara stapan , cat si a celor cu stapan. Achizitionarea clinicii, face parte dintr-o campanie a municipalitatii, de a steriliza, cat mai multi caini din Timisoara.

Printr-un proiect de hotarare, consilierii locali au hotarat, in urma cu 2 luni, ca fiecare timisorean care detine un caine fara pedigree nesterilizat, va plati o amenda cuprinsa intre 500 si 1.000 de lei. Clinica mobila va merge prin cartierele din oras, iar fiecare timisorean va avea posibilitatea sa isi sterilizeze animalul de companie. Va fi platita numai contravaloarea medicamentelor folosite, iar operatiunea va fi asigurata de voluntari. Pentru inceput se va folosi o singura clinica mobila de sterilizare, in cartierele de case ale Timisoarei, acolo unde sunt cei mai multi caini fara stapan. Desi in hotararea Consiliului Local este prevazuta achizitioanarea a 4 de astfel de centre mobile, Primarul Nicolae Robu afirma ca bugetul local nu permite inca, acest lucru.
Edilul orasului roaga timisorenii sa inteleaga, ca printr-o astfel de campanile, nu se pot steriliza chiar mii de caini, asa cum exista la ora actuala, in capitala Banatului.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentScreening vascular gratuit, la Spitalul Judetean !
Articolul următorZiua portilor deschise la Politia Locala Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.