Președintele PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok, și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare din 25 mai. El este deocamdată singurul candidat din partea partidului.  Biroul Permanent Judeţean al PNŢCD Timiş va stabili, luni, candidatul pe Colegiul III Deputaţi Timişoara.

Ţărăniştii vor face un sondaj pe colegiu, doar dacă vor mai exista și alți candidați pentru a intra în lupta electorală. Ciprian Mihok este convins că are şanse să câştige Colegiul 3 şi a lansat primele atacuri la adresa PSD-ului, a posibilului candidat, Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

„Câţiva colegi din PSD Timiş mi-au povestit că atât domnul preşedinte Titu Bojin cât şi deputatul Sorin Grindeanu sunt tare îngrijoraţi în această perioadă. Ambii au primit un ultimatum de la premierul Victor Ponta. Acesta le-a transmis celor doi să facă orice pentru a câştiga Colegiul III Deputaţi Timişoara. În caz contrar ambii pot să îşi dea demisia. Atât domnul Bojin cât şi Sorin Grindeanu le-au spus câtorva apropiaţi ce îi frământă şi mai ales că sunt disperaţi pentru a găsi soluţia câştigătoare. Se pare că această soluţie a fost găsită în persoana unui fost pedelist. Vorbesc despre domnul Marilen Pirtea ce este în preznt rector la Universitatea de Vest din Timişoara. Nu pot să nu mă amuz de această variantă şi să mă gândesc cât de schimbători pot fi oamenii”, susține președintele PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok.

Ciprian Mihok este foarte informat de ceea ce întâmplă în PSD și PNL și spune că viceprimarul PNL, Dan Diaconu, își face griji în privința voturilor. Acesta a primit de la București un target, care constă doar în procente, prin care Crin Antonescu vrea minim 40.000 de voturi în Timiș.

„Nici liberalii nu stau mai bine. Viceprimarul Dan Diaconu, care este și președinte la PNL Timișoara a primt un target care l-a lăsat cu gura căscată. Un prieten liberal mi-a mărturisit că Diaconu se plânge de condițiile impuse de la București. Dacă anul trecut targetul consta doar în procente, acum Crin Antonescu vrea minim 40.000 de voturi în Timiș. Nu vreau să le sporesc grijile nici domnului Bojin, nici lui Grindeanu și nici liberalilor, dar le transmit că PNȚCD are un program puternic apropiat de oamenii care și-au pus de fiecare dată speranța în ei, pentru “mai bine”, fiind în final dezamăgiți. Sper că USL a fost ultima pată de noroi aruncată peste pâinea celor săraci. De aceea vrem să renaștem pentru România noastră, a tuturor”, spune Ciprian Mihok. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.