După ”succesul” zdrobitor ce a distrus partidul la alegerile de anul trecut, conducerea PNL și-a dat demisia… unii din onoare, alții din oroare și alții din bun simț. Există totuși un micro-șef de PNL din vechea gardă ce stă agățat cu tupeu la conducere, precum râia pe capre.

Nicolae Robu – vicepreședinte național și președintele filialei Timiș a PNL, atârnă în disperare de vrejul ofilit al partidului pe care l-a decimat ca un parazit ce-și omoară gazda și scuipă ordine și amenințări la membrii ce nu-l mai ascultă.

Sâmbătă, doi membrii ai PNL Timiș l-au votat perfect legal și democratic pe Călin Dobra – președintele executiv al PSD Timiș, în funcția de președinte al CJ Timiș. Auzind asta, Robu (care suferă de fudulia filfizonului ce nu știe să tacă…) a început să urle în demența lui că așa o blasfemie nu-i de iertat și că el (citez)…  ”Din postura persoanei din filiala Timiș cu cea mai înaltă funcție în PNL – vicepreședinte național – am convocat joi și am condus o ședință…”. Doh :)

Împotriva limbilor pe care și le auto-administrează Nicolae Robu este deja un cadavru politic… El este cel ce a propus ca întreaga conducere a PNL să-și dea demisia – inclusiv șefa PNL pe care El’Robu a băgat-o pe gât timișorenilor la Senat, că cică-i șefă… după care i-a cerut demisia. :) Iar când a venit vremea să demisioneze și el, Robu s-a răzgândit pe motiv că în tot județul nu-i nimeni la fel de valoros care să-i ia locul… și zice că ar mai rămâne șef o vreme, până-l îmbălsămează.

Finalizatorul dezastrelor inaugurate pompos în faza de idee și-a redus până și activitatea ”profesională” de primar și nu ne mai bombardează cu ”inaugurarea și ziua”, după cum ne-a obișnuit cât timp a avut proiecte finanțate și lăsate moștenire de administrația Ciuhandu-Orza. Astfel, de la lansarea minibuzelor ilegale pentru transportul de turiști… a vaporettelor ilegale pentru transportul de pasageri și a semafoarelor ilegal de tâmpite și asincrone… Nicolae Robu NU a mai lansat nimic.

Ba mai mult, Robu a anunțat zilele trecute ca pasajul din Piața Operei NU este viabil (ceea ce noi știam încă de la începuturi, fără sa plătim SF-uri de sute de mii de euro din bugetul Timișoarei, ca Robu) și a dat de înțeles că Pasajul CFR Solventu este și el o gălușcă mult prea mare pentru gura lui plină de laudă de sine.

În schimb avem o promisiune halucinantă lansată de viceprimarul Dan Diaconu (asistentul din umbră ce face legătura dintre bugetul orașului și prietenii partidului… în timp ce măscăriciul vă satisface nevoia de circ), care a anunțat înainte de Crăciun că vor restaura Turnul de Apa cu doar 200.000 de euro, în așteptarea valului de turiști ce vor da năvala la Timișoara CCEU2021.

Și că tot veni vorba… ați mai auzit ceva de Timișoara CCEU2021…? Bineînțeles că nu…! Și asta din motiv că Robu nu are nici o treabă cu Timișoara… pentru că Robu e primarul prietenilor de vacanţe luxoase și al partenerilor de afaceri dubioase… nicidecum al timișorenilor.

Timișoara se pregătește să devina cea mai rușinoasă CCEU în 2021.

Grebla Robu

Între timp până și cei mai înfocați și lingușitori supuși au început să-l gonească pe Robu din scaunul de șef… precum pupilul Marian Constantin Vasile gravat în fresca de mai sus de Tele Europa Nova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.