Acum, când Piața Libertății este aproape gata, tot mai mulți timișoreni se arată nemulțumiți de faptul că lipsește vegetația. Unii dintre ei, au organizat chiar şi proteste, cu scopul de a atrage atenţia că piaţa nu va mai avea copaci.

În acest sens, pentru a mai liniști spiritele, primarul Nicolae Robu a transmis că centrul vechi nu este pădure şi că nici o piaţă adevărată din Europa sau din lume, nu este plină de copaci, dar la finalul proiectului, toată zona istorică va avea un mobilier stradal format inclusiv din vegetație.

„Vă puteți uita și în România, piețele nu sunt abundente în vegetație. În Piața Unirii vedeți vreun copac? Nimeni nu s-a plâns că acolo nu sunt, nu știu de ce se face atâta caz că nu sunt copaci în Piața Libertății. Aveți răbdare, că nu este gata, deocamdată se face pavajul”, a declarat edilul.

Acesta a mai adăugat că orașul va arăta foarte bine, pentru că au lucrat specialiști și nimic nu se inovează, se face doar ceva ce este consacrat în lume.

„Copacii  nici nu rezistă într-o piață în care stabilimentul este dens ca să poată avea rezistență în timp pavelele, de aceea și la alții, piețele arată tot în stilul acesta. De ce fiecare vrea să fie specialist? Există niște specialiști care au lucrat în lume”, a precizat primarul.

Sursa foto: eye in the sky

 

17 COMENTARII

  1. Asa este frumoasa, cum arata acum, iubesc copaci dar ar fi prea aglomerata Piata, sa mai sadim si copaci , ar fi ascunsea priviri, frumusetea vechilor cladiri care ne inconjoara! O sa vdeti ca o data terminata o sa va placa,!

  2. Ai dreptate Niculona oraşul pirtrelor, urâtă ,ca foamea’ fără gust. Cine o fi acel care a avut ideea proastă (ori câți bani au intrat in contul lui) că frumos zerooooo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.