În cadrul Proiectului (Re)Inserția persoanelor din județul Timiș prin formare și acompaniere socio-profesională, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în Oameni!, partenerii Quanta Resurse Umane și Asociația Serviciul APEL, organizează în perioada 22 – 24 septembrie 2015, între orele 1000 – 1400, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, Sala Timiș-Mureș, cea de-a doua ediție a târgului de joburi pentru șomeri.

Evenimentul este destinat șomerilor, inclusiv șomerilor de lungă durată, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanelor inactive – care au participat la programele de formare profesională din cadrul proiectului.

Proiectul vizează creșterea șanselor de integrare / reintegrare pe piața muncii pentru 500 persoane din grupul țintă – persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri din Regiunea Vest și județul Timis, prin punerea în aplicare a unui program de măsuri de ocupare cu caracter activ, preventiv și flexibil în vederea combaterii șomajului de lungă durată și a inactivității.

Firmele expozante își vor prezenta oferta de locuri de muncă vacante, precum și cerințele posturilor care pot fi ocupate.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.