Tipărește:Print This Post
Publicat la : joi, Sep 17th, 2015 la 6:36 pm | Vizualizari: 2443
Autor: Roxana Icobescu

Cea mai mare geantă din lume învelită în aur este expusă la Iulius Mall cu ocazia târgului Bag Expo

bag expoTipărește:Print This Post

Peste 6000 de genţi, poşete şi accesorii, pot fi admirate şi achiziţionate la Iulius Mall Timişoara, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului Expo Bag. Vizitatorii vor avea de unde alege, varietatea modelelor fiind suficientă pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi.

Toţi cei care vor trece pragul târgului vor avea ocazia să admire una dintre cele mai spectaculoase creaţii care îmbină marochinăria cu arta bijutierilor:  o geantă de dimensiuni impresionante, îmbrăcată în foiţe de aur şi decorată cu cristale Swarovski. Această adevărată capodoperă a fost realizată manual de 6 persoane lucrând la ea timp de 6 luni.

La Târgul Expo Bag vizitatorii au ocazia să aleagă, pentru sezonul toamnă-iarnă, dintr-o gamă extinsăde produse.  De la genţi office la cele sport, de la poşete de o veselie cochetă la cele elegante şi pline de rafinament, de la eşarfe la portofele şi portmonee, toate sunt de calitate superioară, fiind realizate de producători renumiţi în domeniu.

Cea de-a IV-a ediţie a Expo Bag se desfăşoară în perioada 16-20 spetembrie 2015, la parterul şi demisolul Iulius Mall Timişoara, în zona Octogon. 

Despre autor

- 17/09/2015 18:36
Displaying 1 Comments
Comentarii articol
  1. Cristian spune:

    Superba aceasta geanta.Merita vazuta!

Lasa un comentariu


Abonează-te la newsletter-ul nostru