In primul rând trebuie să nu uite că #corupția ucide… și că așa arde un bloc izolat cu materiale ce nu corespund proiectului, ca să rămână bani de șpagă la primar….

S-a întâmplat la Londra vara trecută și posibil să se întâmple și la Timișoara.

Specialiștii Primăriei Timișoara NU au respectat proiectul avizat de Inspectoratul de Stat in Construcții (ISC)…

și pentru că proiectantul a refuzat să facă modificările cerute de primaru’ Robu – care cerea materiale mai ieftine și lucrări simplificate, la facturi mult umflate ca să iasă șpaga mare… primarășul infractor a ”aranjat” o expertiză de la un alt ”specialist” care să zică că… NO PROBLEM – semnat, prof. dr. ing. Valeriu Stoian (vezi Expertiza Bratianu 5, document obținut după multe insistențe de la angajații primăriei).

Din Adevărul.ro aflăm că Valeriu Stoian este fix același ”expert” care a zis ”NO PROBLEM” și la ”poarta ucigașă”

după care poarta ucigașă a căzut și a ucis un om… Combinația a fost făcută tot din motiv de șpagă… și tot la cererea infractorului Nicolae Robu, ca să evite o licitație.

Cine-i expertul ce a verificat poarta ucigașă ce s-a prabușit și a ucis un om?

poarta ucigasa

În concluzie și până când ”România lucrului bine făcutpromisă de președintele Klaus Iohannis ne scapă de corupția infractorului Nicolae Robu care ucide… îi sfătuim pe locatarii blocurilor izolate de primărie să doarmă pe rând… și cu câteva găleți de apă lângă pat.

O altă variantă ar fii să-i ia în furci pe golanul ajuns primar și gașca lui de infractori ce-i omoară și le distrug orașul și să-i predea Parchetului… da’ știm că timișorenii nu prea mai au furci nici la bicicletă.

#coruptia ucide… #lege, nu hotie… #RO lucrului bine facut… #rezist. Esti sigur?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.