Mult discutatul subiect al tramvaielor a fost readus astăzi în discuție de către Nicolae Robu, care își dorește să facă o surpriză cetățenilor de Ziua Transportului Public, care este sărbătorită pe data de 8 iulie. Nu este vorba despre altceva decât controversatele tramvaie noi. Mai exactt este vorba despre două tramvaie care vor circula prin rotație în oraș, ulterior stabilindu-se pe ce rută vor funcționa.

Tramvaiele sunt realizzate la cele mai înalte standarde, beneficiind de locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități, de o platformă care să ușureze accesul acestora în mijlocul de transport.

“ În afară de sașiu totul este nou, putem vorbi despre de un nou tramvai made in România. S-au validat 2 tramvaie cu subansamble românești, mai puțin sistemul de frânare care este din import. Trebuie să facem niște teste să le vedem și în exploatare.  Cele 2 tramvaie au sosit aici cu multe componente demontate, se face instalarea lor apoi se trece la teste.”, a declarat astăzi Nicolae Robu.

Costurile de recondiționare a unui tramvai sunt de 480.000 de euro, urmând ca și restul tramvaielor să fie trimise spre recondiționare.

6 COMENTARII

  1. ar fi bine sa arate ca si in imaginea din dreapta,dar arata doar o idee mai bine decat cele vechi si sunt mai inguste,din ce sa vazut in imaginile aparute prin ziarele online.

  2. Tramvaie noi cu o infrastructura pusa sub semnul întrebări și o mentalitate a muncii mult prea învechită modernismului. Schimbarea de direcție a tramvaielor nu se face computerizat asa cum era de dorit ci face manual ca în secol al XIX -lea.
    Ce vor face Timișoreni pe viitor cu al lor stația CFR poarta de intrare in Timișoara urâtă si mizerabilă ? Cu acele trenuri învechite fie de la privat sau fie de stat ce se vor întâmpla ? Cei din provincie vor fi desființați și abandonați de CFR si de către Regiotrans așa cum se întâmplă astăzi cu multi călători. ( 500 de trenuri anulate si alte 20 de stații închise si lăsate prada hoților si nepăsări ?) Lăudăroșenia bănățeanului fudul si cârpit in fund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.