Sâmbătă şi duminică jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au identificat mai mulţi tineri afumaţi.

Aflaţi în serviciul de patrulare, jandarmii au identificat două grupuri de tineri care se afumau în Parcul Civic din municipiul Timişoara.

Astfel sâmbătă în jurul orelor 21.00, au fost identificaţi 4 tineri timişoreni care fumau pe o bancă din parc. Patrula de jandarmi care a trecut pe lângă aceştia i-au legitimat după ce au simţit un miros mai ciudat de la ţigara pe care unul dintre ei o avea aprinsă.

Luaţi la întrebări au recunoscut că de fapt acea ţigară conţine un material vegetal altceva decât clasicul tutun. După efectuarea unui control corporal sumar, asupra unuia dintre tineri a fost identificat un material vegetal învelit într-o folie de aluminiu, posibil drog.

MARFA CONFISCATA 15 02 2015 (1)

Ca şi făcut, duminică în jurul orelor 19.00, o patrulă de jandarmi aflată în zonă, a identificat un grup de patru tineri fumând care erau într-o vădită stare euforică şi incoerenţi în exprimare. Luaţi la întrebări aceştia au susţinut că au consumat băuturi alcoolice, dar în urma unui control corporal sumar a fost descoperit asupra unuia dintre ei un plic în care erau resturi vegetale, posibil drog.

Într-un final tinerii au recunoscut că au fumat din curiozitate o ţigară confecţionată din acele resturi vegetale.

Pe numele celor opt tineri, jandarmii au întocmit documente în conformitate cu Legea 143/2010, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.