Alina Sabou - Timisoara

Alina Sabou, purtător de cuvânt PNL Timiș, are publicată o opinie personală pe blogul pe care îl deține, la secțiunea „Mă enervează”, opinie care vizează primarii care taie panglici la orice inaugurare sau care inaugurează orice.

Chiar dacă postarea este din 7 septembrie 2010, pe vremea când Alina era jurnalistă, nu putem decât să aplaudăm astfel de opinii constatând și în prezent că nu s-a schimbat nimic la acest capitol și că primarii sunt dornici să inaugureze orice metru pătrat în fața camerelor și a reportofoanelor.

Azi m-a durut capul la informarea Primăriei despre locul de joacă din zona Steaua. Mai rău e că s-a dus presa la conferinţa săptămânală acolo, să asculte discursuri, să pozele şi să filmeze locul. Da’ trăim în Urlaţii de Munte ca să ne bucurăm că avem un loc de joacă pentru copii, dotat cu canisite??? Nici măcar la mine la Chişoda nu e aşa bucurie când apare un lucru nou în sat. Dacă aţi uitat cumva, acolo la primărie, să ştiţi că suntem în secolul XXI în mândrul oraş bănăţean Timişoara! Cum draq să faci tam-tam că ai inaugurat un loc de joacă??? Văd în poză că s-a dus mai toată primăria la tăierea panglicii(…) Trist, d-le, foarte trişti am ajuns…” scria Alina Sabou pe blogul ei.

Așa cum am remarcat cu toții inaugurările s-au intensificat în administrația Robu, anumite lucrări fiind inaugurate chiar și de două ori, cum este cazul străzii Cloșca inaugurată anul trecut în 25 iunie și 2 august. Locurile de joacă cu canisite au fost și ele inaugurate cu mare fast, astfel în 20 noiembrie 2013 la un loc de joacă din Dâmbovița copiii prezenți au pregătit cântece în semn de mulțumire pentru edilul șef.

Timișoara administrației Robu, pe lângă desele inaugurări susținute în fața presei, beneficiază și de panouri luminoase amplasate în fiecare zonă din oraș, unde timișorenii pot citi, în timp ce așteaptă mijloacele de transport în comun, realizările primarului Nicolae Robu.

Astăzi, Alina Sabou, are altă poziție cu privire la inaugurări. Contactată telefonic ne-a spus zâmbind că nu mai știe ce a scris în 2010, dar consideră că tot ce se face în prezent este bine pentru Timișoara.

 

1 COMENTARIU

  1. in loc sa faceti anchete serioase….scrieti prostii din astea. credeti ca ati descoperit ceva interesant cu subiectu asta? vai de capu vostru….macar sa aveti curaju sa lasti comentariul…ca am vazut ca nu va plac criticile…numa sa fiti laidati va place….lastai oamenii in pace si apucati-va serios de treaba daca chiar vreti sa fiti o forta si daca vreti sa faceti investigatii serioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.