Cartoon Network încurajează copiii să trimită gânduri bune bunicilor, părinţilor sau prietenilor prin intermediul cărţilor poştale clasice.

Astfel, a luat naștere campania „Trimite bucurie pe hârtie” care se desfăşoară în perioada 17 – 21 decembrie, în nouă oraşe ale ţării – Bucureşti, Timişoara, Oradea, Craiova, Braşov, Baia Mare, Constanţa, Cluj Napoca şi Iaşi.

Cartoon Network va distribui gratuit miile de gânduri bune scrise de cei mici pe cărţile poştale cu personajele de desene animate preferate: Finn şi Jake din serialul „Să-nceapă aventura” şi Gumball şi Darwin din serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

Copiii din Timișoara sunt invitați să trimită mesajele din Magazinul Noriel aflat în Iulius Mall – în perioada 17-19 decembrie, în intervalul orar 16:00-20:00 şi în perioada 20-21 decembrie în intervalul 12:00-20:00.

Ideea de a folosi cărţile poştale clasice încurajează apropierea dintre generaţia copiilor atraşi din ce în ce mai mult de mediul digital şi cea a părinţilor şi bunicilor care îşi aduc aminte cu nostalgie de mesajul scris, primit pe suport de hârtie, care aducea o notă personală în plus.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.