Primăria condusă de primatul cu nume de slugă a început să spargă străzi proaspăt asfaltate sau cu asfalt în perfectă stare, precum Aleea FC Ripensia sau Splaiul T. Vladimirescu, ca să schimbe bordurile. Asta în timp ce copacii rupți de furtuna de acum o lună înca zac necurățați în parcul Copiilor, urbea toata-i o groapă de gunoi și bălării sau zone mărginașe ale orașului CCEU2021 încă așteaptă să vadă primul asfalt.

Imbecilitatea unei asemenea decizii insultă logica, matematica și bunul simț elementar, dar se încadrează perfect în lista lucrărilor scumpe, inutile și ilegale prin care Robu și complicii lui jefuiesc cu nesimțire și de ani mulți Fondurile EU și Bugetul Timișoarei. Spicuim mai jos din lista fraudelor comise de Robu primar, în caz că procurorii de la DNA, DLAF sau OLAF se vor trezi brusc și vor să-i cerceteze pe măscăriciul dement și gașca lui de infractori din primărie:

”Realizări” cu care Robu a fraudat Fondurile EU și Bugetul Timișoarei:

– transport public ilegal și inutil pe Bega cu 7 vaporette… și finanțat acum în mod ilegal de la bugetul public prin subvenții de la PMT către RATT.

– minibuze electrice pentru turism ce nu pot fi înmatriculate, deci sunt inutile și ilegale.

– semafoare din metru în metru și chiar prin sensurile giratorii… legate la un sistem ”inteligent” ce blochează traficul și care este eficient doar atunci când semafoarele sunt inutile și pâlpâie pe ”galben intermitent”.

– piețele centrale și parcurile orașului defrișate masiv și transformate în zone anoste și lipsite de viață, distruse de Robu cu bani mulți jefuiți de la UE și din bugetul local prin proiecte executate pe genunchi și modificate ilegal.

– INCUBOXX – o clădire prost concepută și inutilăa cărei administrare a fost subvenționată ilegal de Robu de la bugetul public… și fix către firma actualului său City Manager și fost consilier personal.

– Tramvaiele Armonia – reșapate cu mulți bani și care mor în trafic… ”realizare” ce a dus la anularea unor linii de tramvai în Timișoara – oraș premieră în ale tramvaielor… și care acum a ajuns ca pe linia tramvaiului 5 să circule Maxi-Taxi… și alea o altă realizare marca Robu care s-a dovedit inutilă… pentru că drăciile sunt prea mici și ineficiente pentru fluxul mare de pasageri.

– Institutul de Cercetări pentru Energii Regenerabile (ICER), o realizare 100% marca Robu prin care o finanțare EU de 80.000.000 lei la UPT a ajuns o risipă inutilă – deci ilegală, și zace nefolosită de ceva ani fără să atragă atenția DNA, OLAF sau DLAF.

– Sala Polivalentă, o altă realizare 100% marca Robu care probabil va fi inaugurată de nepoții primatului, după ce aceștia vor fi moștenit Primăria Timișoara de la copii măscăriciului estompat.

– reclama de pe stâlpii RATT – sursă de venit la bugetul public pe care Robu a donat-o în mod ilegal unui SRL cu nume de ONG aflate ambele în proprietatea liberală a unui coleg de partid… ilegalitate flagrantă ce trece neobservată la DNA, OLAF sau DLAF… la fel ca și contractul ilegal făcut cadou către RETIM… sau subvențiile ilegale către COLTERM, sau jaful cu ACVARIUL… etc. etc. etc.

– să vă mai amintesc de ”poarta morții” reabilitată de Robu printr-o firmă prietenă și care a omorât un om pentru că șarlatanii funcționari publici din jurul microbului au sărit peste fazele de proiectare și autorizare ca să-și mărească ȘPAGA…?!?

Si lista continuă la infinit… ca un șir monoton și nemărginit de minciună, hoție, prostie și aroganță ce se revarsă peste orașul de pe Bega din primăria condusă de un măscărici sinistru ce-l infectează, sufocă și distruge sub privirile indiferente ale tuturor instituțiilor de luptă antifraudă.

Dar să privim partea plină a paharului… cum fac mințile ”iluminate” ce l-au reales pe măscăriciul dement și să zicem și noi ca ei… ”Robu măcar o făcut ceva”… și să sperăm că foarte curând se vor trezi procurorii de la DNA, DLAF sau OLAF și că-i închid pe vecie pe estompat și complicii lui pentru ce ”o făcut” din Timișoara.

Ce fac primăriile din orașele conduse de oameni inteligenți, în timp ce Timișoara moare infectată de micRobu, vezi in postarea lui Anton Kovacs.

Sursa foto: Timișoara Capitală Europeana a Culturii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.