Filmarea de mai jos demască cârdășia dintre corupție, prostie și incompetență, o cârdășie ce prosperă la Primăria Timișoara și pe care primarul Robu a dus-o la rang de practică instituțională împotriva timișorenilor, și care a mai făcut o victimă zilele trecute. Doi bicicliști ce circulau în contrasens s-au acroșat vineri seara pe pista de biciclete de pe malul Begăi, totul din cauza ”bolarzilor” și a ”băncuțelor” plasate cât se poate de imbecil de ”inteligenții” primăriei care au autorizat și construit un simulacru de ”piste” periculoase, înguste, flancate de trotuare pentru pietoni și presărate cu capcane, de care râde toată țara (vezi aici știrile vremii).

Cum era de cădea biciclistul pe partea cu ”stâlpișorii” primăriei…?!?

Pista de pe malul Begăi unde a avut loc accidentul este recent construită cu milioane de EURO de la UE (proiect din care fac parte si vestitele 7 vaporette inutile, supralicitate și ilegale ce zac în curtea RATT nefolosite pe veci…).

Încă de la construcția pistei le-am atras atenția primarului Nicolae Robu și viceprimarului Dan Diaconu prin nenumărate adrese înregistrate la PMT cu privire la pericolul pe care-l prezintă ”stâlpii” plasați câte 2 la metru de-a lungul pistei (stâlpi plantați cu miile din considerente pur de ȘPAGĂ)… și asupra faptului că pistele sunt extrem de înguste … și asupra faptului că o pistă de biciclete flancată de trotuare pentru pietoni este o practică bizară și periculoasă ce deranjează atât pietonii cât și bicicliștii.

Bineînțeles că finalizatoru’ precoce de inaugurări imbecile, inutile și periculoase din primărie nici nu s-a sinchisit să răspundă adreselor trimise. Vicele Dan Diaconu în schimb a născocit ceva aberații infantile cu care a ieșit în presă și cu care spera el că va închide subiectul pe vecie.

Iată însă că a venit ziua de Vineri 31 Martie 2017 care redeschide subiectul și, de data asta îl deschide cu reclamații la Inspectoratul de Stat în Construcții, OLAF, DLAF și DNA (care DNA la Timișoara doarme în apartamentele primăriei…) și care reclamații sperăm să pună capăt odată pentru totdeauna aberațiilor cu care primăria distruge orașul în care trăim și vrem să ne creștem copii… în gaze de eșapament de la traficul blocat de semafoare imbecile și în praful șantierelor interminabile și al asfaltărilor în forță ce iau locul zonelor verzi ce dispar secerate de drujba micRobului încă din 2012.

Timișoreni, vă place cum arată orașul în care trăiți…? Vă place aerul pe care-l respiră copii voștri…? Știți că în 2021 vin turiștii…? Sunteți siguri că vreți să vă vadă în halul ăsta și cu un măscărici ca Robu la conducerea primăriei…?!?

Accident de bicicletă pe malul Begăi, în zona Turnului de Apă din Iozefin.

Si pentru ca lingăii Robului se vad datori să-l apere cu comentarii cretine, ca de obicei, înainte să săriți pe tastatura vă sfătuiesc să aruncați o privire la lumea civilizată și să vă întrebați:
1. Unde sunt STÂLPIȘORII… BĂNCUȚELE… și alte CAPCANE de pe pistele din Olanda…?
2. De ce acolo pistele sunt LATE… DREPTE… și NU șerpuite… sau de ce NU au BORDURI …?
3. Din toată Europa, numai primăria Timișoara e condusa de CRETINI…?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.