A început Robu să vorbească despre ”centură”, deci e clar că se apropie alegerile. Ultima data când estompatu’ a prins viteză pe acest subiect a fost în preajma alegerilor locale, când Lache promitea un mare miting popular ca să strângă Guvernul cu ușa, să-i verse banii de centură (vezi aici declarațiile exaltate ale estompatului). De la acele declarații Robu s-au mai scuzat de câteva ori că nu-i vreme de miting pentru că plouă și uite așa a întins-o cu centura până la următoarele alegeri. Acum din nou, acest strateg de mahala promite că o pune de un mare miting popular ca să dea cu el în Guvern… și de data asta are chiar și o dată stabilită – Sâmbătă 24 Septembrie.

Dar care sunt ”toate diligențele” pe care Robu zice că le-a făcut pentru centura Timișoarei…?

Auzindu-l că se tot laudă că a făcut tot ce era omenește posibil, am zis să sunăm la primărie să ne zică ei ”specialiștii” care-s diligențele făcute de Robu pentru centură, așa că le-am scris următoarea scrisoare prin care le-am cerut să ni le arate (Robu-Diligențe_Centura_Timișoarei). Răspunsul primăriei a venit prompt și zice că DILIGENTELE sunt SECRETE și nu ni le pot arăta…! (vezi aici inepțiile aberate de vice-primarul Dan Diaconu în apărarea lacheului-șef de trib). Cu alte cuvinte, Robu a făcut FIX NIMIC pentru centura Timișoarei și acum, că nu-l mai are pe Bojin la care să se rățoiască, a început să dea vina pe Guvernul lui Dacian Cioloș care, zice Robu, refuză să o finanțeze și amenință că-și adună slugile la un miting popular ca să-i sperie.

Dar ce nu au văzut ”specialiștii” și ”meritocrații” micRobului…

este că la punctul 4 din solicitarea făcută de mine acum 2 luni spuneam fix asta:

robu-diligente

 

Așadar, Lache Robu și gașca de inutili ce-l înconjoară nu au nici măcar doza minimă de inteligență și interes ca să caute informația oferită mură-n gură de mine acum 2 luni, să citească condițiile de finanțare, să înceapă negocierile cu CNADNR , CJ Timiș și Ministerul Fondurilor EU și să redacteze în mod inteligent o cerere de finanțare. În schimb Robu agită apele de aici și până la București de au început consilierii Președintelui Klaus Johannis și chiar și Prim-Ministrul Dacian Cioloș să sune ca să-l calmeze pe dement (vezi aici știrea de azi).

O nouă politică: Toleranță ZERO pentru prostie, hoție, minciună și ipocrizie.

Robule, ești un mincinos ordinar, incompetent, inutil și toxic pentru oraș. Lasă discursurile și mitingurile populare cu centura și antrenează-te la discursuri cu afacerea ”ACVARIUL”, sau ”RETIM”, sau ”COLTERM”, sau ”VAPORETTO” și alte chestii din astea fierbinți despre care tot scriem Dragoș Boța, Ovidiu Icobescu și cu mine, pentru că vine vremea extemporalelor… după cum ai văzut la șeful de la București, care a început să vă arate calea cea dreaptă către DNA.

Cât despre Timișoreni, dacă și acum:

– după ce Vasile Blaga – senator de Timiș a susținut public Clujul în cursa pentru CCEU 2021 în defavoarea Timișoarei care l-a ales senator…

– după ce Robu v-a povestit ce onorați trebuie să fiți să-l mai alegeți încă odată pe Blaga senator de Timiș…

– după ce v-am arătat de atâtea ori cum vă minte, fură și prostește în față Nicolae Robu…

după toate astea, timișorenii care mai votează orice ține de PNL în orice fel de alegeri și atâta timp cât Robu-i primar și președinte de partid, își pierd orice urmă de onoare și respect de sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.