Cea de-a doua tură ciclistă bănățeană din acest an va avea loc la Timișoara, la  sfârșit de săptămână. Întâlnirea bicicliștilor se va da duminică, în Parcarea Timco, la ora 15.

Amatorii mersului pe două roţi sunt invitați la plimbare pe un traseu bine stabilit, de aproximativ 25 km, pe str. Circumvalaţiunii – Take Ionescu – Calea Lugojului – Ghiroda ( strada principală ) – Pod peste Bega – dig Bega (pescării) – Plopi – Timişoara.

Organizatorii recomandă participarea cu bicicletă de tip mountain-bike. Totodată, acestea trebuie să fie echipate corespunzător, iar bicicliștii trebuie să poarte căşti de protecție şi veste reflectorizante. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

„Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, spune Romina Faur, coordonatorul echipei „Verde pentru Biciclete”.

Turele cicliste bănățene au devenit tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.