Scandal într-un bar din Timișoara. De nervi că a pierdut mai mulți bani la păcănele, un timișorean a amenințat că va da foc localului.

Oamenii legii au fost solicitați, duminică, de către  barmaniță să intervină pentru a luat măsuri împotriva unui individ care îi creează probleme.

Sosiți la faţa locului polițiștii au constatat că cel care a provocat scandalul în bar se află în stare de ebrietate și l-au sancţionat contravenţional. După plecarea echipajului, acesta s-a reîntors la bar ameninţând că va da foc, ceea ce a determinat-o pe angajată să recheme la 112 un alt echipaj de poliție.

„La sosirea celui de-al doilea echipaj s-a constatat că individul era întins pe jos în faţa barului, având o escoriaţie la nivelul bărbiei, fiind căzut datorită stării de beţie în care se afla. Barmana a arătat echipajului un bidon metalic în care se afla benzină, care i-a fost luat agresorului. În urma cercetărilor efectuate de către echipaj, s-a constatat că agresorul a cumpărat un bidon de benzină de la Staţia PECO OMV aflată la o distanţă de aprox 400 m, pentru care a plătit 80 lei, apoi s-a deplasat cu acesta la barul cu pricina ameninţând alt barman, întrucât deja se efectuase schimbarea între barmani”, precizează reprezentanții Jandarmeriei Timișoara.

Oamenii legii au găsit asupra agresorului două brichete şi bonul de benzină, care au fost reţinute în vederea continuării cercetărilor.

2 COMENTARII

  1. De ce nu dati locatia barului? Am si eu un astfel de local sub ferestre si efectiv nu se mai poate traii din cauza galagiei ! Sefac pariuri, lumea isi pierde banii si apoi urla si injura pe sub ferestre.Plus muzica, aruncatul sticlelor, etc pana la 3 dimineata iar la ora 6 incepe curatenia cu aspiratorul industrial pe mocheta de plastic din fata Bublibet-ului. Degeaba am tot reclamat, am vazut si politisti in uniforma jucand acolo.In afara de asta aceeasi pierde-vara care isi etaleaza masinile cu nr.de Gj, Dj, Mh, etc, sursa de alt e zgomote puternice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.