Controalele efectuate de polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au scos la iveală tot mai multe nereguli de circulație. Astfel, în ultima lună, oamenii legii au depistat cinci persoane care au săvârșit infracțiuni pe linie de circulație rutieră, în special conducători de modepe care nu dețineau permis de conducere pentru niciun fel de categorie, dar și persoane care au condus autovehicule cu permisul suspendat sau sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, un astfel de caz este al unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din Timișoara. Acesta a fost observat de polițiștii locali duminică noapte, pe str. Șt. O. Iosif, în timp ce se afla la volanul unui autoturism când  a pătruns pe contrasens, riscând să lovească autovehiculul Poliției Locale.

“Mai mult, parbrizul mașinii era fisurat, ca și cum ar fi avut loc un impact. Deoarece autoturismul în cauză circula în zig-zag, punând în pericol siguranța traficului rutier, polițiștii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, despre care au constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Biroului Poliție Rutieră care, în urma testării cu aparatul alcooltest, a constatat că persoana aflată la volan avea o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat, iar permisul de conducere îi era suspendat”, subliniază reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul este acum cercetat penal.

auto baut1 auto baut2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.