Candidatul PDL la Colegiul III Deputaţi Timişoara, Balint Petrescu, este de părere că în momentul de faţă România nu mai produce pentru economia naţională bani suficienți pentru a acoperii plata pensiilor şi a salariilor. Conform lui Petrescu, soluţia ar fi crearea de locuri de muncă, sprijinind mediul privat. “Astăzi, România nu mai produce nici cât să-și acopere plata salariilor bugetarilor și a pensiilor. Și atunci, soluția este să creezi locuri de muncă, sprijinind mediul privat. Dar cine să investească si să creeze locuri de muncă  la noi sub avalanșa de taxe, de legi proaste, de privatizări eșuate, de incompetență și de corupție?”, a explicat candidatul PDL pentru colegiul III Timișoara, Balint Petrescu.

Petrescu consideră că în perioade cu potenţial de creştere economică, România ar trebui să se împrumute pentru investiţii care să stimuleze economia naţională şi nu pentru plata salariilor şi pensiilor. ”În perioade cu potențial de creștere economică, în niciun caz nu  te împrumuți pentru plata salariilor și pensiilor, așa cum singur a recunoscut Ponta, ci te împrumuți pentru investiții cu care să alimentezi economia națională. Totul pentru a crea condițiile necesare apariției noilor locuri de muncă, ce pot aduce un plus de bunăstare, astfel încât să poți rambursa împrumuturile și să rămâi cu ceva după tot acest efort.”, spune Petrescu.

Candidatul PDL pentru Colegiul III Deputaţi Timişoara, Balint Petrescu, consideră că o măsură absolut obligatorie în România ar fi combaterea evaziunii fiscale şi a corupţiei. Petrescu spune că în timpul guvernării PDL au fost implementate câteva legi în această direcţie, dar între timp, sub guvernarea PSD, evaziunea fiscală şi-a reluat creşterea accelerată. ”S-au făcut pași importanți în această direcție, în timpul guvernării PDL și datorită unor oameni ca Monica Macovei care a implementat în această direcție legi importante, din care nu vreau sa amintesc decât una: confiscarea averilor provenite din infractiuni, iar cel mai important aspect  legat de această lege, pe lângă trimiterea în închisoare a infractorilor, este faptul că acești bani se confiscă și ajung în visteria statului și pot fi folosiți în investiții sau  la plata salariilor și pensiilor. Din păcate,  evaziunea fiscală și-a reluat creșterea accelerată sub PSD, conform rapoartelor Consiliului Fiscal, și se ridică la 14% bugetul României, mai mult decât bugetul cumulat al educației și sănătății. Doar din evaziunea fiscală, România nu încasează anual aproape  10 miliarde euro doar din TVA”, mai spune Petrescu. Candidatul PDL, Balint Petrescu, susţine că România are nevoie de lideri puternici şi oneşti pentru a-şi revenii din haos-ul economic.  “Pentru ca România să-și revină din acest haos economic, e nevoie de lideri puternici și onești. Dacă nu facem ceva, dacă nu luăm poziție față de aceste derapaje,   țara noastră, sub guvernarea PSD, așa cum ne-o arată cifrele,  se va adânci  în sărăcie”, a concis  Balint Petrescu.

 

3 COMENTARII

  1. Voi politicienii a-ti saracit tara , toti indiferent de culoarea voastra politica , justijicati de unde a-ti acumulat averile ???? Aveti noroc ca justitia in Romania este si ia corupta ,ca de altfel a-ti fii avut soarta lui Ceausescu ! Si cand te gandesti ca Ceausescu a fost un hot mic pe langa voi !!!
    Ce nu mai aveti ce fura ???
    A-ti vandut Tara , ne-ati facut sclavi !!!
    Si mai aveti noroc ca poporul roman nu e unit , a-ti avut voi grija sa invrajbiti acest popor !!!
    Dar totul are un inceput si un sfarsit !!!

  2. Acest domn cu nume maghiaro.roman mai are curajul sa apare in fata publicului din Timisoara. I s-a facut dintr-o data mila de romani mai ales de cei din sate. Ati distrus tara cu basescu si boc in frunte si acum veniti sa-i mai lingusiti pe oameni si sa aratati cat sunteti de grozavi. Esti un necunoscut, domnule. Trecerea sub alta umbrela politica nu te ajuta. Ati nenorocit tara. Afara cu voi! la DNA. Cerem confiscarea averilor tuturor politicienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.