Ovidiu Secosan europarlamentar

Mihai Răzvan Ungureanu a venit în vizită la Timișoara pentru a anunța candidatura la Europarlamentare a avocatului Ovidiu Secoșan, care a fost ales și președinte interimar al organizației municipale. Cu această ocazie a fost prezentat și noul sediu al partidului, Forța Civică având în acest moment două sedii de la persoane private, după mai multe încercări eșuate de a obține de la primărie, conform legii, un sediu în chirie.

„Consider că ai nevoie de impuls, ai nevoie de implicare pentru ca să împingi inerția, pentru ca lucrurile să capete un sens, o direcție și acest lucru se așteaptă de la clasa politică tânără. Este nevoie ca în cadrul instituțiilor europene România să fie prezentă cu o altă față. Cred cu convingere că reprezentanții României din Parlamentul European trebuie să se îndepărteze cât se poate de mult de figura vechilor politicieni și dintre aceștia Gigi Becali este exemplul cel mai cunoscut tuturor. Este nevoie de oameni noi, de oameni capabili, care pot să pună în mișcare mecanismele europene pentru a produce bine României.” a spus Ovidiu Secoșan, președinte interimar Forța Civică Timișoara.

La ora actuală Forța Civică are 18000 de membri. La alegerile europarlamentare Forța Civică are o listă proprie de candidați și este singurul partid din România care a făcut publice criteriile obligatorii de acces pe lista de candidați la europarlamentare. Candidații Forței Civice trebuie să nu fi fost angajați ai securității ca poliție politică, să nu aibă cazier, să nu fie în urmărire penală și să poată prezenta un CV profesional ireproșabil recunoscut în mediile sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.