Președintele PSD Timiș, Titu Bojin și primarul Nicolae Robu au îngropat „securea războiului” pentru câteva luni, până la alegerile prezidențiale. Titu Bojin a declarat că a avut miercuri o întrevedere cu Nicolae Robu pentru a găsi soluții în rezolvarea problemelor cu care se confruntă Timișoara în prezent.

„Am avut a treia întâlnire, în ultimele două săptămâni, cu Nicolae Robu pe teme administrative, politice și sportive. A fost o discuție liberă și deschisă. Am discutat ceea ce înseamnă administrația locală. Așteptăm să vină răspunsul de la Autoritatea Electorală Permanentă pentru a putea face validarea domnului Idolu care este pe listă în locul domnului Bîrsășteanu. Este pe listă și din punct de vedere al partidului, al poziției care urmează să fie validate și sigur, am căzut de acord indiferent care va fi soluția pe care ne-o dă Autoritatea Electorală Permanenta în răspunsul pe care domnul Robu îl așteaptă să-l primească”, spune  președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Pe de altă parte, Titu Bojin i-a reproșat edilului Nicolae Robu că trebuie să renunțe la strategia de a aduce proiecte pe ordinea suplimentară a Consiliului Local.

„Trebuie să găsim o soluție ca, până la sfârșitul anului, să nu mai avem discuții că azi are PNL-PDL 12 consilieri și la altă săptămână, are PSD. Așa ne putem juca oricât de-a șoarecele și pisica”, adaugă președintele PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.