pasajul jiul
pasajul jiul

Controversata lucrare de la Pasajul Jiul va începe în foarte scurt timp. Mâine va fi predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația S.C. Porr Construct S.R.L. și în foarte scurt timp se vor demara lucrările. Până în acest moment nu se știe sigur cum va fi fluidizată circulația, însă Nicolae Robu asigură timișorenii că circulația va fi închisă total în această zonă doar atunci când lucrările necesită acest lucru.

În toamna anului trecut a fost lansată licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul la cinci benzi de circulație, zona va fi prevăzută cu trotuare de o parte și de alta a șoselei, precum și cu piste de biciclete. Tot în acest proiect va fi lărgită și strada Jiul la patru benzi. Durata de execuție a lucrării este de 14 luni.

În ceea ce privește situația de la Pasajul Popa Șapcă remintim că și la acest proiect s-a făcut contestație, însă acest lucru nu îl descurajează pe Nicolae Robu, care acum este mai sigur ca niciodată că ”este mâna PSD-ului”.

”Nu pot spune nimic despre contestația de la Popa Șapcă. Așa cum stau lucrurile la Pasajul Jiul, cred că se va da o soluție favorabilă municipalității ca și în cazul Jiul. Sper să se dejoace acest boicot din partea PSD. Unii încearcă să își arate mușchii și vin cu minciuni și promisiuni deșarte ”, spune Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.