Tipărește:Print This Post
Publicat la : lun, Dec 19th, 2016 la 4:11 pm | Vizualizari: 1106
Autor: Roxana Icobescu

ATENȚIE! Articolele pirotehnice vă pot aduce ”cadou” de sărbători un dosar penal

articole pirotehniceTipărește:Print This Post

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad i-au întocmit dosar penal unei tinere din judeţul Alba care intenţiona să introducă în România peste 2.000 articole pirotehnice.

 La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, Maria Z., în vârstă de 26 de ani, domiciliată pe raza judeţului Alba, pasager într-un autoturism marca Ford, înmatriculat în Polonia.

În urma controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului şi pe bancheta din spate, 2.059 articole pirotehnice din categoria F2 (articole pirotehnice de divertisment destinate utilizării în exterior, care nu pot fi deţinute de persoane fizice). Tânăra a declarat că a achiziţionat  materialele pirotehnice dintr-o piaţă din Budapesta, cu scopul de a le comercializa.

Articole pirotehnice, în valoare de 1.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, pe numele femeii în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de import de materiale pirotehnice deţinut ilegal de persoane fizice.

Despre autor

- 19/12/2016 16:11
Lasa un comentariu


Abonează-te la newsletter-ul nostru