Echipa campaniei Help25, alături de partenerii săi, a decis şi în acest an, să aducă în prim plan un simbol al Speranţei şi al Renaşterii.

Dacă anul trecut Bradul Help25 a ocupat un loc de cinste în centrul oraşului, în acest o uriaşă fundă roz, realizată cu sprijinul companiei HELLA România, va străluci până în luna ianuarie, atrăgând atenţia comunităţii cu privire la riscurile cancerului la sân şi la importanţa diagnosticării precoce.

Iluminarea acestui simbol al luptei împotriva cancerului la sân va avea loc astăzi, de la ora 19.00 pe strada Alba Iulia. La eveniment au fost invitate să participe, alături de reprezentanții Asociației OncoHelp și ai companiei HELLA România, și Ambasadoarele campaniei, reprezentante de seamă ale comunității locale.

Şi pentru că suntem în luna dedicată sărbătorilor, tradițiilor și colindelor, Grupul vocal-instrumental „Datini” al Societății Internaționale de Studii Muzicale va susține un mic program.

Simbolul campaniei va rămâne prezent în centrul Timişoarei până la jumătatea lunii ianuarie, urmând ca pe parcursul anului 2015, să fie amplasat, rând pe rând, în zone centrale din mai multe oraşe ale României: Oradea, Arad, Lugoj, Craiova, Iaşi, Bucureşti și Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.