Pasionații de WordPress se reunesc la Timișoara pentru a discuta despre beneficiile acestei platforme gratuite în cadrul evenimentului WordCamp România. Evenimentul este unul cu tradiție în lume și în țară, reunind anual câteva sute de participanți implicați activ în dezvoltarea platformei WordPress.

Potrivit organizatorilor, conferința este un prilej de interacțiune, dezbatere și învățare între programatori, designeri, studenți, dar și reprezentanți ai diverselor companii care implementează proiecte folosind platforma WordPress.

Evenimentul are loc în 28 și 29 iunie. Astfel, timp de două zile, WordCamp România va fi un eveniment dedicat celor interesați și pasionați de WordPress, un punct de întâlnire al comunității WordPress din România. Evenimentul mizează pe schimbul de idei dintre participanți și invitați, privind inovarea cu ajutorul WordPress.

Programul este diversificat și își propune să atingă cât mai multe puncte de interes pentru comunitatea WordPress. Tematicile care urmează să fie prezentate în cadrul WordCamp România 2014 se axează pe puterea exemplului și combină aspecte practice și teoretice.

Până acum, evenimentul a avut loc la Bucureşti, în 2009, 2010, 2012 și la Cluj-Napoca, în 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.