patitoiu sala olimpia poze

La începutul lunii aprilie un anonim trimitea presei poze din incinta spațiului de fitness și culturism de la Sala Olimpia. Acțiunea anonimului, care avea scopul de denigrare, a fost repetată la începutul lunii mai. Pe fondul licitației cu dedicație de la Sala Olimpia, unde a participat iubitul consilierei personale a primarului, imaginile trimise presei aveau scopul de a arăta opiniei publice că Florin Teodorescu nu întreține spațiul.

Anonimul s-a deconspirat într-una din fotografii, unde oglinzile din sala de culturism l-au surprins chiar în momentul în care făcea poze. În poză apare prietenul Sandei Greblă cu telefonul în mână.

Reporterul nostru l-a surprins în altă zi îmbrăcat cu același tricou intrând în mașina consilierei personale a primarului.

“Au de 3-4 ani abonament (n.r. frații Patițoiu), așa cum am observat în poze, ei sunt cei care vin și fac fotografii cu scopul de a denigra sala, fotografii care nu sunt adevărate, și ei cred că așa câștigă licitația. Este jenant și las opinia publică să spună dacă acești oameni au caracter. Eu nu i-am dat afară, nu le-am spus nimic, i-am lăsat să mai vină. Să vedem până unde pot să meargă acești oameni” spune Florin Teodorescu.

Autorul pozelor e cel care participă la licitația de la Sala Olimpia și prietenul Sandei Greblă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.