Țărănistul Ciprian Mihok, a adus un nou caz în fața opiniei publice, care vizează firma unui liberal abonat la banii publici. Firma liberalului Cristian Palade care se numește Proiect C&A a primit aviz favorabil, de la Primărie, într-o singură zi, la peste 60 de proiecte de reabilitare blocuri.

Conform datelor afișate pe site-ul primăriei, de când a venit Robu la putere, Cristian Palade a primit fără licitație, toate proiectele de reabilitare termică a blocurilor din Timișoara.

„Una din promisiunile electorale ale primarului era reabilitarea blocurilor (200 de blocuri pe an). pe vremea aceea nu a specificat cu ce firma dar putem vedea din documente. In lista reabilitărilor apare inclusiv blocul unde locuiește primarul Nicolae Robu” spune Ciprian Mihok.

Toate avizele au fost eliberate în aceeași zi, în 25 aprilie 2013, iar în ianuarie aceeași firmă a realizat studiul pentru PROGRAMUL OPERAȚIONAL REGIONAL 2007-2013 Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor – poli urbani de creștere”.

În studiul prezentat de Mihok, erau incluse doar 6 din cele peste 60 de blocuri.

Licitațiile corecte promise de Robu sunt o păcăleală. Vreau să îl întreb cum stă treaba cu firmele membrilor PNL abonate la Primăria Timișoara care nu câștigă prin licitaţii serviciile şi lucrările. Firma necunoscutului liberal Cristian Palade, Proiect C&A SRL, face proiecte pe bandă pentru reabilitări blocuri și proiecte de tip studiu pentru primărie. Peste 60 de reabilitări am numărat pe site-ul primăriei toate avizate favorabil pe 25 aprilie 2013 şi toate pentru societatea liberalului. Unul dintre blocurile câștigate pentru reabilitare de firma lui Palade este chiar în cel care locuiește primarul. Doar pentru șase lucrări este vorba de un milion de euro”, spune președintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok.

Liberalul Cristian Palade, care i-a făcut campanie electorală lui Nicolae Robu, apare în poză alături de Robu, Grapini și Bojin vesel la aflarea rezultatelor de la alegerile locale din 2012. Ciprian Mihok a prezentat și o altă poză în care ține în brațe afișul electoral a lui Nicolae Robu, alături de echipa de campanie.

AViZ nr.23 din 25_04_2013

HCL 317 anexa 01

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.