Partidul condus de senatorul Petru Ehegartner, ALDE, va avea propriul candidat pentru primăria Timișoara. Asta nu înseamnă că nu vor exista protocoale de colaborare cu PSD pentru susținerea primarului, însă nu vor exista liste comune.

În Timiș există maxim 2 situații în care nu este exclusă varianta susținerii PSD la primărie.

 “ALDE Timiș încearcă să creeze la nivel local o alianță. Cred că Timișoarei i se potrivește acest tip de reprezentare. Cu o singură excepție, în toate variantele de până acum, primarul a câștigat susținut de o alianță. Am avut discuții cu PSD-ul, m-au contactat și alte formațiuni politice inclusiv societatea civilă. Sunt adeptul unei alianțe care să poată realiza o susținere largă pentru o competiție corectă. Ceea ce pot în mod cert pot să vă spun este că ALDE va avea canditat propriu la Primăria Timișoara”, spune Petru Ehegartner.

Conform spuselor lui Ehegartner cea mai importantă calitate a candidatului pentru primărie este să fie un bun administrator și o persoană capabilă să reprezinte absolut toți cetățenii orașului.

De asemenea, senatorul nu a exclus posibilitatea ca Adrian Orza să fie candidatul ALDE pentru primăria Timișoara, însă abia la începutul lui martie vom afla cu certudine candidatul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.