Mai sunt exact 20 de zile până la Crăciun. O perioadă în care oricât am fi de ocupați și obosiți, inimile noastre tot își vor găsi timp să se gândească și la cei care sunt mai puţin norocoşi, un exemplu ar fi copii care tânjesc după o pereche de ghete, niște dulciuri sau un ghiozdan. Și fac asta nu pentru că nu au părinți, ci pentru că aceștia nu își permit un asemenea lux.

Așa că, Organizația Studenților din Universitatea de Vest Timișoara (OSUT), partener în cadrul proiectului „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, lansează și în acest an invitația de a vă alătura campaniei caritabile, care se va desfășura în perioada 1-24 decembrie 2014.

Până pe 15 decembrie, standurile de colectare vor fi amplasate zilnic în Holul Central al Universității de Vest din Timișoara, în zilele de luni și miercuri, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, respectiv în zilele de marți și joi la Facultatea de Drept. Pachetele pe care le faceți, pot conține haine în stare bună, jucării, dulciuri sau alte obiecte.

„În preajma sărbătorilor de Crăciun, încercăm să aducem bucurie în vieţile unor copii cu proveniţi din familii defavorizate. Conceptul ShoeBox ne-a plăcut foarte mult şi este deja al doilea an când îl „adoptăm” şi pentru Timişoara. Sperăm să strângem cât mai multe cadouri pe care să le distribuim unor copii din Timişoara şi din localităţile limitrofe municipiului.” a declarat Vlad Cherecheş, preşedinte OSUT

După încheierea perioadei de colectare, cadourile vor fi distribuite către familiile nevoiașe din împrejurimi și către centrele locale de plasament.

„ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi” se află la cea de-a VIII-a ediție, iar în decursul acestor ani, a evoluat ca număr de locații și ca număr de voluntari implicați, ajungâng celebru chiar și printre comunitățile de români din Austria, Anglia, Belgia, Germania, Australia și chiar Statele Unite ale Americii. În prezent există 135 de centre de colectare, în 74 de orașe din 9 țări.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.