Acuze din partea unui consilier județean PDL la adresa edilului-șef al Timișoarei! Sorin Cociobea  este nemulțumit de conducerea ACS Poli și spune că își bate joc de fotbaliști.

Consilierul povestește că echipa de fotbal s-a deplasat la Botoșani cu trenul, iar în gară la Verești, la 40 de kilometri de oraș, ar fi fost abandonată. Acolo, jucătorii au fost preluați de un autocar al finanțatorului echipei moldovene, care le-ar fi plătit și masa jucătorilor. Apoi, de la restaurant, tinerii au mers direct la meci, unde au fost înfrânți de echipa adversă.

„În ce țară trăim și cum vă puteți bate joc de acești copii care nu au greșit cu nimic? Pe alţii îi vedem numai la business class, dar pe aceşti jucători îi trimitem cu trenul 700 de kilometri. În ce ţară trăim şi de ce ne batem joc de ei, domnule primar? Dacă dorim performanță la această echipă, managementul făcut de domnul Robu este dezastruos. Sunt 500 de spectatori la meci, care cred că sunt membrii PNL”, spune Sorin Cociobea.

De cealaltă parte, edilul-șef al Timișoarei se apără, susținâand că nu are nicio legatură cu el. Totodată  spune că deplasarea echipei Poli la Botoșani cu trenul a fost o prostie.

„O asemenea aberație nu merită să fie comentată de mine. N-am nicio legătură cu deplasarea echipei cu trenul la Botoșani. Am aflat și eu în ziua meciului că jucătorii au plecat cu trenul. Nu sunt conducătorul clubului. A fost o prostie, după părerea mea. Nu știu cum s-au gândit lucrurile, că se fac ceva economii și că în plus jucătorii vor ajunge suficient de devreme acolo, încât să fie odihniți.Chiar nu mă pot ocupa de lucruri de genul acestaOricum, consider că a fost o prostie această decizie”,  precizează Nicolae Robu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.