Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara anunță că ,, împreună cu Asociația„PROTESZT” organizăm, în perioada 4 – 5 septembrie 2021, a IV-a ediție „Actor’s World Championships”, un eveniment unic de acest tip din țară, care reunește, în întreceri sportive și evenimente artistice deschise publicului larg, artiști, oameni de scenă din numeroase teatre din țară și din străinătate (Ungaria, Serbia și alte țări din spațiul Est-European) care împărtășesc dragostea pentru sport, aspirația către performanță și care promovează cultura, stilul de viață sănătos, întâlnirea cu publicul în alt context decât cel din sala de spectacole. (..) Întrecerile vor avea loc pe terenurile și sălile ce aparțin de Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, în Parcul Rozelor precum și în sălile Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara.

Disciplinele la care se pot înscrie concurenții sunt: tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, atletism pentru adulți și pentru copii, fotbal, ciclism, streetball și volei. Prima seară a Olimpiadei se va încheia cu un concert Loose Neckties Society, iar în a doua seară va avea loc concertul Vrooom, ambele în Sala Mare.

Participarea la Olimpiadă se face pe baza unei fișe de înscriere care se poate solicita la adresa de mail: pr@tm-t.ro Atât competițiile sportive cât și accesul în sălile de spectacol se vor face cu respectarea normelor legale în vigoare (…) Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel”, a anunțat Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara .

240705341_560956598287257_4917295263824503785_n

 

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici