În ședința Consiliului Local Timișoara (CLT) de mâine 21.11.2017, consilierul local Grigore Grigoroiu va introduce un proiect de HCL prin care cere reducerea libertăților și atribuțiilor Consiliului Local, în favoarea supremației sporite pentru șefu’ lui de partid – primarul Nicolae Robu – care, deși este nimic altceva decât un simplu invitat fără drept de vot sau intervenție în ședințele CLT, acum primește puteri de ayatolah, dacă noul regulament de funcționare va fii votat.

Trecând peste ilegalitățile propuse de Grigoroiu (inițiativă ce NU are absolut nimic de-a face cu interesele Timișoarei…), din textul modificat al regulamentului de funcționare al CLT reiese nimic altceva decât incompetență crasă și supunere umilă a unui consilier PNL în fața microbului primar dictator de Timișoara. 

Prin noul regulament primarul Nicolae Robu ar trebui să primească puteri sporite în plenul CLT, unde poate interveni când și cum dorește el (nu că până acum s-ar fi reținut de la abuzuri de acest gen…), în timp ce consilierii locali vor fii limitați la max. 3 minute ca să-și susțină inițiativele legislative… Robu poate introduce proiecte pe ordinea de zi câte și cum vrea el, fără a respecta cerințe legale minime (cum de altfel face deja de peste 5 ani…) și poate insista cu proiecte stupide și/sau ilegale la infinit, până ce consilierii cedează psihic și îi aprobă orice abuz sau ilegalitate.

Pentru cei interesați de detaliile modificării regulamentului de funcționare a CLT ce va fii propus de Grigore Grigoroiu maine în ședința CLT, vă punem la dispoziție mai jos analiza făcută de un analist pe care orice primar inteligent l-ar vrea în echipa sa – mai puțin Nicolae Robu care caută slugi umile care să-l ovaționeze necondiționat și să nu-l eclipseze intelectual.

Modificare-regulament-de-functionare-CLMT_observatii

Așteptăm cu deosebit interes ședința de mâine a CLT, pentru a vedea câți Consilieri Locali cu coloană vertebrală și demnitate mai are PNL la Timișoara… că pe cei umili supuși micRobului deja îi cunoaștem.

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.