Astazi, in jurul orei 4, langa Piata Libertatii, o soferita nu a acordat prioritate tramvaiului care venea dinspre Continental. Accidentul in care a fost implicata nu s-a soldat cu victime, masina fiind bine avariata. In urma accidentului traficul auto si circulatia tramvaielor a fost blocata 40 de minute.

Decongestionarea traficului nu s-a produs imediat, asa cum se poate observa in poze, cetatenii au fost cei care au impins masina, chiar daca avea cauciucurile sparte si jantele indoite.

Politia nu a fost prezenta la fata locului, iar cei de la RATT au venit doar sa constate accidentul, nu sa ajute la eliberarea circulatiei. Dupa ce a fost mutata masina si au inceput sa circule tramvaiele, bineinteles ca nu a curatat nimeni carosabilul de geamurile sparte.

Toate acestea ne duc cu gandul la lipsa de respect fata de timisoreni ! In cazul de fata fiind vorba de RATT. Ne putem intreba de ce trebuie sa stea blocat traficul, care si asa este ingreunat de diversele lucrari din oras, mai ales cand e vorba de un accident usor?.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.