Fashion Generation prezentare de moda

Vineri, 17 iulie 2015, între orele 11-23 la Ambasada, de pe strada Anton Seiller nr. 2 (n.n. strada paralelă cu Pasmatex) o parte din absolvenții secției de Design Vestimentar din cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara, vă invită la o expoziție de modă.

Organizatorii au pregătit un spectacol complex pe toată durata zilei cu intrare liberă.

Absolvenții, 6 la număr, vor umple spațiul expozițional cu textură,culoare, lumină, muzică și creativitate. Evenimentul începe la ora 11:00 cu un workshop de ilustrație de modă, iar pe parcursul zilei veți putea înțelege cum se pune cap la cap o prezentare de modă în cele mai mici detalii. De asemenea, colecțiile vor fi expuse împreună cu povestea fiecărei colecții.

Între orele 18:00 și 21:00, vor avea loc 5 prezentări de modă individuale, cu soundtrack-ul asigurat de PUNU și susținute vizual de flo’.

Veți putea urmări colecția de masterat a Oanei CucuIntotheblue și a Laurei ChirițăBreathTAKEing, coordonate de Lector univ. dr. Valentina Ștefănescu, iar din licențiați îi veți putea urmări pe Claudia Negulici The Fishermen, EvelynMerkliUrban Prisoner, VilloImets Woodless, colecții coordonate de Lector univ dr. Andreea, Palade Flondor și Asist. drd. Sandra Chira.

În cadrul cadrul acestui eveniment va mai fi expusă și o mică parte din colecția de licență a Mariei NastacăGettingHealed.

Evenimentul se adresează publicului timișorean, în special celor care au participat la Gala de Modă din data de 1 iulie, de la Teatrul Național Timișoara dar și celor care își doresc sa ii cunoască personal pe tinerii designeri.

Gala de Modă UVT din data de 1 iulie, de la Teatrul Național Timișoara a fost evenimentul care a încununat sfârșitul perioadei universitare a studețiilor și trecerea lor în mediul profesional, iar evenimentul de vineri, 17 iulie, de la Ambasada, îi prezintă pe absolvenți ca tineri designeri vestimentari, pregătiți pentru un început de carieră în domeniul modei.

Intrarea este liberă pe tot parcursul evenimentului.

foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.