Noul corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timișoara primește bani de la Guvern pentru al doilea an consecutiv. Este anunţul făcut de deputatul PSD, Sorin Grindeanu. Guvernul României a alocat în ședința de joi, o primă tranșă, de 5 milioane de lei.

„Știm cu toții cât de important este acest spital unde sunt tratați mii de copii, și la fel de bine știm care sunt condițiile în care această unitate medicală își desfășoară activitatea. Sper ca măcar de această dată aparatul Primăriei să fie mai operativ și să nu ne vedem din nou puși în situația penibilă de a pierde acești bani, așa cum s-a întâmplat anul trecut”, spune deputatul PSD, Sorin Grindeanu.

Totodată, deputatul PSD spune că Guvernul a mai aprobat o nouă finanțare de la bugetul statului. E vorba tot despre 5 milioane de lei, bani destinați Bibliotecii Universității Politehnica.

Noua bibliotecă a fost construită, însă nu are dotări. Astfel, cu ajutorul acestor bani, Biblioteca Universitătii Politehnica va deveni una dintre cele mai moderne din România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.