20.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii Secţiei 1 Timişoara într-un autovehicul condus de un bărbat de 39 de ani. Atât şoferul vehiculului, cât şi pasagerul, un bărbat de 45 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de contrabandă.

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 19.20, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Circumvalaţiunii, condus de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Maramureş. Poliţiştii au procedat la controlul autoturismului, stabilind că în interior se aflau 4 pungi  din plastic ce conţineau ţigarete a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, poliţiştii ridicând în vederea continuării cercetărilor 20.000 de ţigarete. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a şoferului vehiculului şi a pasagerului, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Suceava, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.