Infokiosk Primaria Timisoara

Primaria Timisoara a blocat accesul cetatenilor la informatii de interes public reprezentand Hotarari ale Consiliului Local, proiecte precum si alte informatii din perioada 1994-2013. Daca pana in octombrie acestea puteau fi vizualizate de catre cetateni, in prezent ele au fost eliminate la ordinul primarului Nicolae Robu, din sectiunea de cautare avansata si din portalul Info-Kiosk.

Astfel pe adresele internet primariatm.ro/ik/proiecte.php si primariatm.ro/ik/hcl.php mai pot fi vizualizate hotarari si proiecte doar din noiembrie 2013. De asemenea cautarea avansata pe site a fost blocata, fiind in prezent nefunctionala (adresa internet primariatm.ro/search.php).

La sesizarea noastra telefonica din 13 noiembrie, Directia de Comunicare a Primariei Timisoara a raspuns foarte prompt: “Nu sunt probleme. Totul e functional!”.

In prezent singurul mod prin care cetatenii mai pot vedea hotarari ale Consiliului Local este sa cunoasca numarul hotararii si anul.

Ca o coincidenta, totul s-a intamplat in perioada cand edilii faceau declaratii in presa despre clanurile mafiote care fac presiuni in Primaria Timisoara.

Pentru cei care nu stiu, Timisoara a lansat in anul 2000 primul Info-Kiosk din Romania.

VEZI VIDEOInfokiosk Primaria Timisoara

Conform cache google, in 8 septembrie 2013, informatiile existau pe site

3 COMENTARII

  1. Toti angajatii din primarie au ramas din epoca Ciuhandu. In afara de faptul ca Robu acopera gropi pentru imaginea personala mentalitatea e aceeasi. Nu vad o conducere de centru-dreapta, fiindca ce am ales, din pacate, seamana mai mult a epoca de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.