Zilele acestea s-a finalizat licitația pentru livrarea de către Mercedes a unui număr de 20 de autobuze de capacitate mică și un autocar.

În prima fază se va semna acordul cadru, care se materializează prin trei contracte subsecvente. Prin primul contract este prevăzută livrarea unui număr de 6 autobuze și un autocar, valoarea unui astfel de autobuz de capacitate redusă este de 560 de mii de lei, iar autocarul costă 1,2 milioane de lei. Autovehiculele vor fi livrate de  MERCEDES, singura firmă care a participat la licitație.

Astfel că RATT se va ocupa de distribuirea mijloacelor de transport, autobuzele vor fi introduse atât pe liniile de tramvai, cât și pe cele  de autobuz și troleibuz, pentru evitarea aglomerației de la orele de varf și pentru scăderea timpului de așteptare în stații.

În ceea ce privește autocarul acesta va fi folosit pentru deplasările de ordin cultural-artistic, sportive, activitățile organizațiilor studențești. În cazul în care există doritori acest autocar poate fi închiriat de la RATT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.